Foto 'Jurassic World' onthult nieuw "monster"

En het gissen naar de naam van de genetisch gemodificeerde dinosaurus krijgt een nieuwe impuls.

Hieronder zie je een nieuwe still uit de vierde Jurassic Park-film Jurassic World. Op de foto zien we naast hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard ook een nieuw "monster", namelijk de vliegensvlugge Mercedes GLE 63 AMG Coupe.

De presentatie van dit topmodel van Mercedes is onderdeel van een nieuwe deal die Mercedes-Benz en Universal hebben gesloten. De eerste foto lijkt duidelijk aan te geven dat Claire, het personage van Bryce Dallas Howard, de auto mag besturen.



Overigens gaat de samenwerking tussen Mercedes en Universal al een tijdje terug. In 1997 startten ze de sluikreclame-overeenkomst door de M-Class SUV te introduceren in The Lost World: Jurassic Park. Op de tweede van onderstaande foto's staan regisseur Colin Trevorrow en producent Frank Marshall bij de bolide.





Naast deze 'onthulling' blijven de fans gissen naar de naam van de dodelijke genetisch gemodificeerde dinosaurus. Er werd veelal aangenomen dat de dino de naam Diabolus Rex of D-Rex zou krijgen, maar nu lijkt een lijst met namen van speelgoedartikelen uit te wijzen dat de naam mogelijk Indominus Rex is, vrij vertaald 'Ontembare of meedogenloze koning' (aldus CBM).





NieuwsFilm

meest populair