Gerucht: 'Batman v Superman' in tweeën opgesplitst

De opnames duurden wel lang genoeg daarvoor.

Er is een interessant nieuw gerucht rond de plannen van Warner Bros. met DC-film Batman v Superman: Dawn of Justice. Gebaseerd op onderstaande afbeelding, is er nu het verhaal dat de film van regisseur Zack Snyder opgesplitst wordt in tweeën.

De afbeelding verscheen op Imgur en zou komen van de teaser voor de film. Als die afbeelding klopt, zou komende oktober al het eerste deel van de film uitkomen in de bioscoop: Batman v Superman, Part 1: Enter the Knight, in maart 2016 gevolgd door het tweede deel: Batman v Superman, Part 2: Dawn of Justice.



Uiteraard moet het nieuws met een grote korrel zout genomen worden, tot er een officieel bericht is van Warner. Ergens zou het ook nog zomaar eens mogelijk kunnen zijn dat er genoeg materiaal is voor twee films: de opnames vonden plaats over een periode van bijna tien maanden. Maar daar staat dan weer tegenover dat de film, mocht het eerste deel in oktober uitkomen, vijf maanden eerder dan gepland klaar zou zijn. Dat klinkt dan weer niet heel geloofwaardig.

Wat denken jullie?



NieuwsFilm

meest populair