Henry Cavill: "Batman v Superman blijft één film"

We zijn waarschijnlijk gefopt door een creatieve fan...

Afgelopen weekend plaatsten we het gerucht dat de superheldenfilm Batman v Superman: Dawn of Justice in twee delen zou worden opgesplitst. Het eerste deel zou Part I: Enter the Knight moeten gaan heten en op 23 oktober 2015 gaan verschijnen en het tweede deel zou met Part II: Dawn of Justice de bestaande titel dragen en op 25 maart 2016 verschijnen. Tegenover Variety heeft hoofdrolspeler Henry Cavill aangegeven dat dit bij een gerucht blijft.

Hiermee lijkt het internet-gerucht vrij snel in de kiem gesmoord. Cavill liet tegenover Variety ook weten dat zijn tegenspeler Ben Affleck een grootse Batman is en dat hijzelf niet geblesseerd is geraakt tijdens opnames voor een gevechtsscène tussen Batman en Superman, iets dat eerder werd gesuggereerd. Cavill: "Maak je een grap? Ik ben de man van staal."



Overigens zou het kunnen zijn dat Cavill nog niet op de hoogte is van de plannen van Warner Bros. De maandenlange opnames zijn namelijk al even afgerond en oorspronkelijk stond Dawn of Justice gepland voor 17 juli 2015. Mogelijk reageert Warner Bros. of regisseur Zack Snyder binnenkort nog officieel.

Hieronder een fan-made trailer:



NieuwsFilm

meest populair