Selena Gomez naast Paul Rudd in 'The Revised Fundamentals of Caregiving'

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonathan Evison.

Vorige week werd Paul Rudd (Ant-Man, Role Models) aangesteld voor een hoofdrol in de geplande verfilming van de bestseller The Revised Fundamentals of Caregiving van Jonathan Evison. Nu meldt TheWrap dat de acteur gezelschap krijgt in de vorm van Selena Gomez (Spring Breakers).

In The Revised Fundamentals of Caregiving, een boek uit 2012, kijken we mee met Ben Benjamin. Hij is alles kwijt: z'n vrouw, z'n familie, z'n huis en z'n leven. Hij wil een volledig nieuwe richting inslaan en besluit in de zorg te gaan werken.

Ben krijgt op een gegeven moment zijn eerste patiënt, een tirannieke, 19-jarige jongen genaamd Trevor die lijdt aan de ziekte van Duchenne. Ben komt er al snel achter dat hij totaal niet is voorbereid op alles dat komt kijken bij het zorgen voor een koppige patiënt als Trevor, een seksueel gefrustreerde tiener die denkt dat de hele wereld het op hem gemunt heeft.

Op den duur worden Ben en Trevor dikke vrienden en de grenzen tussen verzorger en patiënt beginnen te vervagen. Hun band wordt alleen nog maar sterker als ze een doldwaze roadtrip maken om op bezoek te gaan bij Trevors zieke vader.

Gomez speelt een jongedame genaamd Dot, die op een dag via Benjamin met Trevor in aanraking komt en verliefd op hem wordt. The Revised Fundamentals of Caregiving wordt geschreven en geregisseerd door Rob Burnett.



NieuwsFilm

meest populair