Algemeen

Crossover 'Jump Street' en 'Men in Black' nog mogelijk

Chris Miller en Phil Lord zien het idee nog altijd zitten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 15.01.2015 om 16:13 in Algemeen
In een interview met MTV vertelden Phil Lord en Chris Miller over de mogelijke crossover van de Men in Black als Jump Street franchises. Er ontstonden daar geruchten over toen massaal e-mails van Sony gelekt werden. Het blijkt dat de crossover nog altijd mogelijk is.

”Niets is echt veranderd,” liet Lord weten. ”Het is nog altijd een gek idee, en we doen alleen dingen als het erop lijkt dat ze niet vreselijk worden… We focussen ons echt op wat een goed verhaal is voor Schmidt en Jenko en hoe we het volgende hoofdstuk in hun levens kunnen vertellen. En misschien kunnen we tegelijkertijd wezens uit een andere wereld gebruiken!”

De rollen van Schmidt en Jenko worden gespeeld door Jonah Hill en Channing Tatum. Zien jullie een crossover zitten?

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

Nee

Klapper

Avatar

Dan zeg ik ja :-)

M0vieFreak

Avatar

Niet nodig maar zolang het goed zeg ik ja.

ridjieddo

Avatar

Eigenlijk vind ik het niet zo'n raar idee. De sequel nam zichzelf helemaal niet serieus en probeerde dat ook niet te zijn. In tegendeel, vooral in het begin en het einde kon je goed merken dat ze bewust waren van de 'teleurstellendheid' van de meeste sequels tegenwoordig en een crossover met een andere franchise is misschien nét creatief genoeg om de sequel/prequel/reboot fatigue te vermijden.

jaime91

Avatar

Oke laat ik het zo zeggen. Ik heb vertrouwen in Phil en Chris en als die 2 hier iets in zien dan zal het waarschijnlijk wel leuk worden, maar van mij hoeft dit idee niet. Ik vind niet dat Jump Street die richting op moet gaan.

Sowieso vind ik dat als ze het doen Tommy Lee Jones en Wil Smith ook weer moeten terugkeren.

YOLO

Avatar

jaime91 "Nee."

benjamin "Nope."

Olrik "Nee"

Thiver ":N"

Ik noteer 2x Nee, 1 x nope en 1x :N
Ik verdubbel dat met Nee, Nee, Nee, Nee, Nope, Nope en :N :N

kaedir

Avatar

Dat mensen nog steeds geen vertrouwen hebben in die 2 toffe regisseurs, jammer.

benjamin

Avatar

kaedir "Dat mensen nog steeds geen vertrouwen hebben in die 2 toffe regisseurs, jammer."
Waarom per se reacties plaatsen op dingen die niet gezegd zijn?

kaedir

Avatar

benjamin "Dat mensen nog steeds niet kunnen lezen, heel jammer."


Mensen vinden het geen goed idee. Ik heb het gelezen. Maar als het goed uitpakt (wat het zeker gaat doen met Chris Miller en Phil Lord) dan is het toch geen probleem?

Het heeft ook niet echt een fanbase die je boos kan maken als je zoiets zou doen zoals bijv. bij Star Wars dus waarom niet?

benjamin

Avatar

kaedir "Mensen vinden het geen goed idee. "
En uit de artikels lijkt eerder dat het idee niet van Miller en Lord zelf afkomstig zou zijn, dus heeft het afkeuren van een idee dat niet van iemand afkomstig is toch weinig te maken met vertrouwen in die bewuste persoon.

Chris23

Avatar

Ja voor cross over films.
Ja voor versus films.

Mits smart geschreven en efficient geproduceerd, maar dat geld voor alles eigenlijk. (Als het een succes word ga je zowiezo een een hoop (namaak)troep krijgen natuurlijk, maar da`s ook altijd)

Morphine

Avatar

Ik ben voor crossover Star Wars en Star Trek. Dat Spock bv ruzie krijgt met Darth Vader, en hem dan alles heel 'logisch' probeert uit te leggen, maar dat Darth dat dan weer niet snapt, en dan wil Spock die Vulcan nek-knijp-techniek uitproberen, maar dat lukt dan niet door dat pak, en dan chopt Darth die spitse oren af, en blijkt spock gewoon een normaal mens te zijn, en dan naait ie eruit met Warp 4, maar de Millennium Falcon haalt hun toch gewoon in, want die is sneller, en dan.... Ehhh, sorry.
Ik denk dat het antwoord dan maar gewoon nee moet zijn toch?

Chris23

Avatar

Morphine "Ik ben voor crossover Star Wars en Star Trek. Dat Spock bv ruzie krijgt met Darth Vader, en hem dan alles heel 'logisch' probeert uit te leggen, maar dat Darth dat dan weer niet snapt, en dan wil Spock die Vulcan nek-knijp-techniek uitproberen, maar dat lukt dan niet door dat pak, en dan chopt Darth die spitse oren af, en blijkt spock gewoon een normaal mens te zijn, en dan naait ie eruit met Warp 4, maar de Millennium Falcon haalt hun toch gewoon in, want die is sneller, en dan.... Ehhh, sorry.
Ik denk dat het antwoord dan maar gewoon nee moet zijn toch?"


Ik zei; mits smart geschreven. :E
Kdenk dat de chemestrie tussen Hill en Tatum, maar dan in het Man in Black universum beter werkt ;)

Decepticon

Avatar

jaime91 "Oke laat ik het zo zeggen. Ik vind niet dat Jump Street die richting op moet gaan."
I second that, dus ik zeg ook NEE.

burgetje1337

Avatar

Ja, lijkt mij opzich een interessante en grappige cros over

Ed Crane

Avatar

Ik ben voor. Uiteraard is het een idiote cross-over, maar daarmee kun je na 21 Jump Street, dat remakes op de hak nam en 23 Jump Street, dat sequels op de hak nam, nu het cross-over idee dat tegenwoordig veelvuldig voorkomt (nu bij superheldenfilms) goed op de hak nemen. 22 Jump Street eindigde al met het idee dat verdere sequels steeds idioter en vergezochter zullen worden dus... dan klinkt dit precies goed :+

nieuwslaatste nieuws

meest populair