Josh Duhamel en Fergie in relatietherapie

Fergie vindt dat door de therapie hun relatie verbeterd is.

Zangeres Fergie en haar man Josh Duhamel zijn in relatietherapie. Door de therapie is hun relatie verbeterd, vindt Fergie. En ook Josh is volgens de popster positief over de therapie. "Hij heeft niet het gevoel dat hij niet mans genoeg is." Het stel, dat al ruim zes jaar getrouwd is, is erg close. Soms zelfs te close, grapt de Black Eyed Peas-zangeres die later dit jaar haar tweede soloalbum uitbrengt.

Zo kijkt Josh Duhamel er niet gek van op als zijn vrouw haar bikinilijn laat waxen waar hij bij is. "Josh kwam een keer binnen toen ik net op mijn knieën zat. Ik zei: 'oke, hoi lieverd'. Maar hij ging niet weg: hij was zelfs nieuwsgierig!"

Fergie en Josh leerden elkaar kennen in 2004 op de set van de Amerikaanse televisieserie Las Vegas waarin Josh speelde. Ze gaven elkaar in 2009 het jawoord en kregen in 2013 hun eerste kindje, een zoontje genaamd Axl. Door hun drukke agenda's hebben ze weinig tijd voor elkaar en dat zorgt soms voor relatieperikelen.

Dat lossen ze nu op door elkaar achterna te reizen. "Hij gaat mee op tournee, dan nemen we even vakantie en vervolgens neemt hij een acteerklus aan en ben ik een tijdje op de set met Axl."



NieuwsFilm

meest populair