Nieuwe regisseur voor horrorsequel 'The Strangers 2'

Marcel Langenegger (Deception, 2008) neemt het stokje over van Bryan Bertino, de man achter het origineel.

Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden dat The Strangers voor de eerste keer op bezoek kwamen. In 2009 hoorden we dat Relativity bezig was met een vervolg op de griezelfilm, maar in de jaren daarop was het angstvallig stil rond het project. Nu meldt The Wrap dat de sequel zal worden geregisseerd door Marcel Langenegger, bekend van de misdaadfilm Deception (2008). Hij maakt hierbij gebruik van een scenario van Ben Ketai (30 Days of Night: Dark Days, 2010).

The Strangers 2 gaat over een gezin waarvan de lastige dochter op het punt staat om naar een kostschool gestuurd te worden. Voordat dit zover is, besluit de familie nog één keer op vakantie te gaan naar het vakantiepark van haar oom. De trip verandert in een nachtmerrie op het moment dat de kinderen de dode lichamen van hun oom en tante ontdekken. Het wordt allemaal nog veel vreselijker wanneer blijkt dat de Strangers, bestaande uit Man in the Mask, Pinup Girl en Dollface, nog steeds vrij rondlopen.

Bryan Bertino’s The Strangers (2008) was een succes, met een budget van 9 miljoen dollar en een wereldwijde opbrengst van 82 miljoen. Destijds speelden Liv Tyler en Scott Speedman een stel dat in een afgelegen vakantiehuis verblijft en plots wordt geterroriseerd door de Strangers. Het is nog niet bekend of Tyler en Speedman terugkeren voor het tweede deel.

The Strangers 2 komt waarschijnlijk ergens in 2016 uit.



NieuwsFilm

meest populair