Nieuwe geruchten over 'Suicide Squad'

Over acteurs die in de race zijn voor een rol, en extraatjes wat betreft het plot en de karakters.

Eergisteren kwam het nieuws naar voren dat de makers achter Suicide Squad druk bezig zijn met het aanvullen van hun aanzienlijke cast. Zo zijn er een aantal rollen nog niet bezet en worden er continue nieuwe personages in het script toegevoegd. Het grootste nieuws was dat Joel Edgerton en Jon Bernthal voor dezelfde rol in het oog werden gehouden en dat de huurmoordenaar Deathstroke ook in de film zal voorkomen. Latino Review heeft bij deze weer wat nieuwe hapjes voor ons geserveerd.

Betreffende één van de leden van de groep waar de film over gaat, Rick Flag, lijkt er meer nieuws te circuleren. Zo komt bijvoorbeeld Karl Urban nu in aanmerking, terwijl hij ook al bij een andere DC film betrokken zou zijn: Aquaman. Daarnaast wordt er ook hard gezocht naar een "Rick Flag senior." Ed Harris en Max Martini worden op het moment voor Flag's pa overwogen.

Deathstroke zit blijkbaar echt in de film en wordt omschreven als "een huurmoordenaar die met de Suicide Squad concurreert." Hij wordt dus geen lid van het team, maar volgt dus zijn eigen weg. Warner Bros. acht tevens Joe Manganiello (zoals eerder vermeldt) de eerste bovenaan hun lijst voor het karakter. Ook spelen ze met het idee om Jason Clarke in de rol te zien, maar blijkbaar probeert regisseur David Ayer mensen te vergaren waarmee hij eertijds heeft gewerkt.

Diverse vermoedens geven trouwens weg dat de super slechterik Thinker zal voorkomen, maar op het moment is er nog geen acteur gevonden omdat Geoffrey Rush de rol heeft afgeslagen. Gary Sinise speelt mogelijk de vader van Superman's liefje, Lois Lane. Samuel Lane is een generaal, eentje die echter geen voorstanders is van de relatie tussen zijn dochter en de supersterke held.

Nieuws rondom de Joker is ook opvallend te noemen. Volgens een insider is de clown "helemaal onder de littekens bedekt vanwege de vele gevechten met Batman" en "speelt hij graag mind games met mensen." Naar verluidt zit hij vast in de gevangenis en heeft hij een reputatie à la Hannibal Lecter. Iedereen zou hem dus vrezen.

Als laatst werd er nog vermeld dat de Enchantress (Cara Delevinge) ontzettend sterk is en een grote rol in de finale van de film speelt. Er zou dan een rel in de gevangenis uit moeten breken. Deze act wordt door velen als "ontzettend gestoord" beschreven. Onze grauwe vigilante in het zwart, Batman (Ben Affleck), zal trouwens inderdaad een gastrol in de film hebben, alhoewel het hoogstwaarschijnlijk om beelden op beveiligingscamera's zou gaan.



NieuwsFilm

meest populair