Eerste blik op nieuwe dino Indominus Rex in 'Jurassic World'

De gloednieuwe dinosaurus zal deze zomer de bioscopen terroriseren.

Universal Pictures heeft vandaag de officiële site van Jurassic World geupdate met nieuwe informatie over de grote boze nieuwe dino genaamd Indominus Rex. ook hebben we een nieuwe blik op de Indominus (althans de omtrek ervan) voor jullie. Volgens de site betekent de naam 'Fierce or Untamable King' en is hij ongeveer 15 meter lang. De verdere beschrijving luidt als volgt:

''We wilden van Indominus de meest gevreesde dinosaurus ooit maken in Jurassic World. De genetische ingenieurs in ons Hammond Creation Lab hebben dit meer dan waargemaakt. Op het eerste oog lijkt Indominus nogal op een T-Rex. Maar zijn aparte hoofdversiering en zijn keiharde huid tonen meer overeenkomsten met Theropods die ook wel Abeliosaurussen worden genoemd. De horns van Indominus zijn geplaatst boven zijn ogen door genetisch materiaal van de Carnotaurus, Majungasaurus, Rugops en Giganotosaurus. De schreeuw van Indominus bereikt zo tussen de 140 en 160 decibel; hetzelfde als een 747 die landt op opstijgt. Hij kan daarbij een snelheid bereiken van 50 kilometer per uur.''

De cast van Jurassic World bestaat uit o.a. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins en Jake Johnson. De film wordt geregisseerd door Colin Trevorrow, die ook het script schreef samen met Derek Connolly. Derek Connolly, Steven Spielberg, Frank Marshall en Pat Crowley produceren. Jurassic World draait vanaf 11 juni 2015 in de bioscoop.









NieuwsFilm

meest populair