'Harry Potter'-acteur Robbie Coltrane in het ziekenhuis

Hij zou aardig wat hebben gedronken, maar mogelijk gaat het om een zware koorts.

Het ziet er naar uit dat niet enkel in Nederland een vervelende griep rond gaat. Robbie Coltrane, voornamelijk bekend van zijn rol als Hagrid in de magische Harry Potter films, is afgelopen vrijdag naar het ziekenhuis gebracht toen hij ziek werd tijdens een vlucht van Londen naar Orlando, Florida. Zijn agent liet weten dat de 64-jaar oude Coltrane simpelweg moest rusten en daarna weer in orde zou zijn.

Coltrane zou zware griepachtige symptomen aan boord van het vliegtuig hebben gekregen. Waar het precies aan lag wist niemand, alhoewel diverse nieuwsstations vermeldden dat hij mogelijk te veel had gedronken. De vertegenwoordiger van Coltrane liet tegenover BBC weten dat dit niet klopte. Er was mogelijk wel veel stress in het spel omdat Coltrane's vlucht uitgesteld werd wegens slechte weersomstandigheden. Hierdoor moest hij van de ene terminal naar de andere rennen om een bepaalde vliegreis te behalen. Alcohol zou in ieder geval geen schuldige zijn.

Naar verluidt zat acteur Michael Gambon (die in dezelfde eerdergenoemde serie schoolhoofd Perkamentus speelde) in hetzelfde vliegtuig. De heren waren op weg naar Florida om een Harry Potter conventie bij Universal Studios te bezichtigen.



NieuwsFilm

meest populair