Chris Pratt en Chris Evans bezoeken Christopher's Haven

Het is de eerste liefdadigheidsinstelling die de Marvel helden na hun Super Bowl weddenschap bezoeken.

Een man een man, een woord een woord. Chris Pratts football team verloor onderlaatst gedurende de Super Bowl terwijl hij een belofte aan Chris Evans had gemaakt: hij zou Christopher's Haven in Boston bezoeken als Star-Lord. Dat is een instelling waar onderdak aan familieleden wordt verleend terwijl hun nakomelingen behandelingen voor kanker ondergaan. Het is een faciliteit die Evans (33 jaar) al een periode steunt. De heren gingen vorige week vrijdag allebei langs en het heeft aardig wat kiekjes opgeleverd. Je kan ze hieronder zien.











Één van de voorschriften van de weddenschap was dat de 35-jarige Pratt in een shirtje van de New England Patriots moest verschijnen. Hij deed dit dan ook met een glimlach, zoals hieronder te zien. Niet alleen moest hij met een shirt van football speler Tom Brady rondlopen, ook kreeg hij een kledingstuk dat speciaal voor hem gemaakt was.







Joyce Duvall, een manager van Christopher's Haven, liet tevens tegenover Entertainment News weten hoe het bezoekje verliep. "Ze waren er ongeveer tweeënhalf uur. De kinderen waren opgewonden. Chris Evans en Chris Pratt vermaakten zich allebei met de kinderen. Er was geen media aanwezig - het was enkel voor de kinderen. Zij hadden allemaal Captain America schilden en Chris Evans zette ze aan om met Chris Pratt te vechten! Daarnaast namen ze talloze foto's en deelden ze handtekeningen uit. Disney had ook nog heel veel speelgoed opgestuurd."

Het verhaal is bij dezen nog niet ten einde. Evans had namelijk verzekert dat hij ook naar het Seattle Kinderziekenhuis zou gaan als Captain America. De weddenschap is uiteindelijk in een goed doel veranderd, want naast de visitaties is er ook voor beidde instanties geld opgehaald. Zo is er in totaal 12.000 dollar voor Christopher's Haven ingezameld en 15.000 voor het kinderziekenhuis in Seattle.



NieuwsFilm

meest populair