Vrouw en Mel Gibson liggen in de clinch na aanrijding

De 'Braveheart'-regisseur liet zijn gegevens achter, maar het slachtoffer ziet dollartekens voor haar ogen.

Eind vorig jaar - kort na kerstmis - kreeg de gevierde acteur/regisseur Mel Gibson het voor elkaar om een geparkeerde auto aan te rijden toen hij op weg was naar huis. Op fatsoenlijke wijze schreef hij zijn contactgegevens op een briefje en liet deze achter voor de eigenaar van het beschadigde voertuig. Mogelijkerwijs heeft hij hier nu spijt van, want de vrouw die gedag moest zeggen tegen haar auto wil nu naar behoren uitbetaald worden.

Roddelwebsite TMZ vermeldt dat de aanvaring zo hevig was destijds dat de 59-jaar oude Gibson hulp moest opbellen om uit de wagen gehaald te worden. Eenmaal in vrijheid gesteld zette hij op papier zijn informatie, inclusief zijn telefoonnummer, en verliet het plaats delict. Daaropvolgend regelde de verzekeringsmaatschappij van de Lethal Weapon-acteur de rest: er werden verscheidende rekeningen voldaan, waaronder voor de reparatie van de rammelkast en het in dienst nemen van een huurauto. Daarnaast ontving de vrouw ook nog andere vergoedingen.

Ze acht nu plotseling de hele afhandeling incompleet en vroeg via de telefoon om meer geld en een nieuwe auto. Gibson negeerde haar eisen, maar moest tot zijn ergernis meerdere telefoontjes aannemen omdat ze hem niet met rust liet. Dit heeft ertoe geleid dat de in Australië geboren en in Amerika getogen acteur met advocaten ging dreigen. Jammer genoeg heeft dit averecht gewerkt, want de vrouw heeft nu vervolgens hetzelfde gedaan.

Voorlopig is de zaak nog niet opgelost. Wat betreft de aanrijding van vorig jaar: toen er gevraagd werd of Gibson onder invloed was, werd er door zijn mensen met "absoluut niet" geantwoord.



NieuwsFilm

meest populair