Slechte week voor Nicholas Brendon

De 'Buffy the Vampire Slayer'-acteur scheidde van zijn vrouw en werd nadien gearresteerd.

Het zit Nicholas Brendon niet mee, alhoewel hij dat in enige mate aan zichzelf heeft te danken. Afgelopen maandag veroorzaakte hij, in een dronken razernij, veel schade aan zijn hotelkamer. Dit zorgde ervoor dat hij gearresteerd werd wegens vernieling en diefstal. De laatste convictie kwam tot stand omdat hij het verdomde om schadevergoeding te betalen (ter waarde van 450 dollar) en zijn rekening voor eet- en drinkwaar (380 dollar), ondanks dat hij er wel het geld voor had. De eruptie eindigde tevens in een tukje - Brendon (43 jaar) achtte het kantoor, van één van de medewerkers van het hotel, een mooie plek om zijn roes uit te slapen.

Brendon (voornamelijk bekend van zijn rollen in de televisieseries Buffy the Vampire Slayer en Criminal Minds) was in Florida om de ShockPop Comic-Con bij te wonen. Het is niet de eerste keer dat hij gearresteerd werd wegens problemen en dronkenschap. Vorig jaar in oktober uitte hij zijn boosheid met veel kabaal in een ander hotel, waarbij ook gedronken was en andermans eigendom vernietigd werd. Vijf jaar geleden moest hij zelfs getaserd worden, omdat hij zich verzette tijdens een arrestatie.

De Amerikaan liet al eerder op Twitter weten dat zijn bezoekje aan Florida niet al te best verliep. Blijkbaar had hij moeite met het arrangeren van een verblijfplaats en een vervoersmiddel naar het vliegveld. Brendons woordvoerder liet vorige week donderdag tevens weten dat Brendon en zijn vrouw, Moonda Tee, uit elkaar waren gegaan na een huwelijk van vijf maanden. Dit was blijkbaar Brendons beslissing, want Tee schreef op haar Facebook pagina: "Het ziet er naar uit dat we inderdaad uit elkaar zijn. Hij kon simpelweg niet zien wat voor geweldigs hij bezat met een meid als ik."



NieuwsFilm

meest populair