Tara Reid is een gevangene in haar eigen huis

Ze vertelde dat er buitenshuis enkel mensen zijn die haar willen dwarszitten

Het is niet altijd geweldig om bekend te zijn. Dat onthulde actrice Tara Reid tegenover Entertainment Tonight toen ze een boekje open deed over alle negatieve pers die ze bijwijlen naar haar hoofd geslingerd krijgt. Of het nou om haar gedrag, lichaam of levensstijl gaat: ze vind het lastig om zich daar niets van aan te trekken. Maar ze doet haar best.

"Ik ben een mens," opende ze. "Als je me snijdt, dan bloed ik. Ik ben net zoals alle andere mensen. Ik heb het idee dat bekende individu's niet door hebben dat ze gewoon een mens zijn." En omdat de bevolking haar zo niet ziet, is ze aan huis vast geankerd. "Al het plezier geschiedt in dit huis. Want als je de deur uitgaat, dan kom ik je in de problemen. Mensen nemen dan een foto met hun telefoon vanuit de verkeerde positie, en de media verdraait het verhaal vervolgens. Je wordt weer op beeld gezet, en dan eindig je als een gevangene in je eigen huis. Omdat je bang bent om de deur uit te gaan, want anders raak je in de problemen."

Reid werd vooral eind jaren 90' bekend, met films zoals The Big Lebowski, Urban Legend en American Pie. Door de laatstgenoemde titel verscheen ze op vele radars, waardoor haar feestdagen nauwlettend gevolgd werden. Dit bracht vaak genoeg problemen en krantenkoppen op. "Soms ga je gewoon een nachtje uit en dan drink je uiteindelijk meer dan je van plan was. Dan realiseer je, je plotseling de volgende ochtend dat je een black out had." Ze beaamt dat dit geen solide levensstijl is, en dat ze er van geleerd heeft. "Er is zoveel dat ik in mijn leven gedaan heb. Het draait vooral om timen in het leven. En als je niet van je fouten leert, dan leer je ook nooit."



NieuwsFilm

meest populair