Updates scheidingen Jeremy Renner en Pamela Anderson

De één wil al zijn kapitalen behouden, de ander heeft haar huis gegijzeld.

Jeremy Renner en Sonni Pacheco, en Pamela Anderson en Rick Salomon: wat hebben ze gemeen? Hun scheidingen verlopen o.a. met de dag steeds onaangenamer. De 43-jarige Renner onthulde dat hij enkel bij zijn vrouw bleef vanwege zijn dochter Ava en Pamela Anderson realiseerde vorige week dat drie keer met dezelfde vent trouwen ook geen welvaart oplevert. Inmiddels zijn beide beroemdheden druk bezig hun wettelijk papieren in orde te brengen, want als er iets is dat er in deze scheidingen centraal staat, dan is het wel geld.

De affaire tussen Renner en Pacheco lijkt namelijk gebaseerd te zijn op de kapitalen van Renner. Hij zou 13 miljoen dollar waard zijn en Pacheco wil hier graag wat van terugzien. Daarnaast eist ze de volledige voogdijschap over hun dochter, Ava (twee jaar). Renner heeft nu nieuwe documenten ingediend waarin staat vermeldt dat hij dezelfde situatie wil behouden (gezamenlijk gezag) en dat het huwelijkscontract nageleefd moet worden. Pacheco probeert deze al een tijdje nietig te verklaren wegens fraude.

Pacheco liet eerder ook weten dat ze de volledige voogdijschap verdient, omdat Renners huis niet veilig is. Dat zou niet kloppen en Pacheco weet dit omdat ze gedurende haar huwelijk met Renner in hetzelfde huis woonde. De twee gingen begin januari uit elkaar wegens tegenstrijdige verschillen.

Pamela Andersons situatie heeft ook een vreemde bocht genomen. Vorige week gaf ze aan van pokerspeler Rick Salomon te scheiden, voor de derde keer. Zij diende ook scheidingspapieren in met als reden tegenstrijdige verschillen, maar Salomon speelt niet hetzelfde spel. Hij heeft zijn eigen wettelijke documenten voorgelegd: Salomon gaat zelfs zo ver dat hij het hele huwelijk ongeldig wil verklaren. De 47-jarige actrice zou hem namelijk in de echtvereniging geluisd hebben. Bovendien vindt hij het belangrijk dat zijn vermogen niet verdeeld wordt, omdat hij ontzettend rijk is en Anderson juist het tegenovergestelde.

Toen de Baywatch-ster dit ontdekte schopte ze Salomons dochter, Tyson, het huis uit. De laatstgenoemde wilde niet weg zonder haar hond Bumblebee, maar deze is plotseling foetsie. Volgens Tyson vertelde haar stiefmoeder dat ze Bumblebee naar het dierenasiel heeft gebracht. Roddelwebsite TMZ vermeldt echter dat Anderson dit ontkent. Toen Tyson in een laatste poging haar eigendommen en hond terug trachtte te vorderen, bracht ze een bezoekje met de politie. Hoe dit precies is verlopen, is tot zover onbekend. Rick Salomon denkt in ieder geval dat Anderson hun huis gijzelt als wraak.

NieuwsFilm

meest populair