Billy Bob Thornton trouwt voor de zesde keer

Heeft 'ie eindelijk de vrouw van zijn dromen gevonden?

Sommige mensen trouwen één keer en vinden dat welletjes. Acteur Billy Bob Thornton (Armageddon, Friday Night Lights) dacht dit waarschijnlijk ook terug in 1978 toen hij in het huwelijksbootje stapte met Melissa Lee Gatlin. Zij bleven helaas maar twee jaar bij elkaar. Sindsdien heeft Thornton niet stil gezeten, want een woordvoerder van de acteur vertelde jegens Entertainment Tonight dat hij vorig jaar op 22 oktober voor de zesde keer een huwelijk aanging.

Hij huwde in het geheim met Connie Angland. De besloten ceremonie vond in Thorntons huis plaats en was enkel voor familie bedoeld. Thornton en Angland zijn al een behoorlijke poos bij elkaar - ze begonnen in 2003 te daten, kort nadat de 59-jarige acteur van Angelina Jolie scheidde. Samen hebben ze al een tien jarige dochter, Bella.

Thorton is overduidelijk van gedachten veranderd, want zeven jaar geleden vertelde hij aan Maxim Magazine dat hij nooit meer aan trouwen wilde beginnen. "Ik heb Connie verteld dat ik haar dat niet aan wil doen. Als we gaan trouwen, dan zal de pers haar 'nummer zes' gaan noemen."

Na Melissa Lee Gatlin trad hij ook in het huwelijk met Toni Lawrence (1986 - 1988), Cynda Williams (1990 - 1992), Pietra Dawn Cherniak (1993 - 1997) en van 2000 tot 2003 was hij met Angelina Jolie getrouwd.



NieuwsFilm

meest populair