'The Walking Dead' inspiratiebron voor nieuwe 'Ghostbusters'-film

Regisseur Paul Feig verklaart waarom.

Over ongeveer anderhalf jaar draait de soort van Ghostbusters spin-off in de wereldwijde bioscoopkassa's. Regisseur Paul Feig heeft ondertussen de hoofdrolspeelsters verzameld en hij mag nu aan de slag met een goed verhaal voor de vrouwelijke Ghostbusters-film.

Tijdens AMC’s The Talking Dead liet Feig weten inspiratie te hebben opgedaan uit de succesvolle tv-serie The Walking Dead. Uiteraard verklaart hij waardoor.

"Ik zal zeggen dat ik erg geïnspireerd ben door deze serie. Ik hou ervan hoe er met gevaar en angst wordt omgegaan, maar ook het voortdurende 'spitsroeden lopen'. En dat wil ik terug laten keren in de Ghostbusters-reboot. Ik leer veel van The Walking Dead."

Eerder liet Feig al weten dat de serie "écht eng" zal gaan worden en hiermee dus waarschijnlijk wat steviger wordt dan de originele films van Ivan Reitman. Overigens zal het wel een komedie blijven. Met hoofdrollen voor Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon en mogelijk ook Bill Murray en Peter Dinklage draait de nieuwe Ghostbusters vanaf 22 juli 2016 in de Noord-Amerikaanse bioscoop. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet geprikt.



NieuwsFilm

meest populair