Vervolg 'The Lego Movie' vindt regisseur

Rob Schrab beleeft zijn feature film debuut met de film.

Warner Bros. heeft een regisseur gevonden voor The Lego Movie 2. Rob Schrab, die eerder afleveringen van Community en The Mindy Project regisseerde, mag het project leiden. De aankondiging werd gedaan door Greg Silverman, President of Creative Development and Worldwide Production, Warner Bros. Pictures.

Phil Lord en Chris Miller, die The Lego Movie schreven en regisseerden, verzorgen het scenario van deze vervolgfilm. Daarin worden ze bijgestaan door Jared Stern en Michelle Morgan. Verder produceert het duo samen met Dan Lin en Roy Lee de film.

”The Lego Movie wist wereldwijd critici en publiek te verrassen met een onweerstaanbare mengeling van humor, voorstellingsvermogen en plezier,” aldus Silverman. ”Warner Bros. kijkt ernaar uit de relatie met de LEGO groep uit te bouwen, met dit nieuwe avontuur. En samen met hen verwelkomen we de zeer getalenteerde Rob Schrab in de Lego-familie.”

De film gaat in 2018 in première. Eerst komt er nog een Ninjago-film in september 2016 en in mei 2017 een Lego Batman-film.



NieuwsFilm

meest populair