Ryan Goslings dagje uit in Disneyland

En hij was niet alleen: regisseur Guillermo del Toro was aan zijn zijde!

"De Oscars? Nee, ik ga liever naar Disneyland!" Dat is wat acteur Ryan Gosling waarschijnlijk van het weekend dacht. Samen met regisseur en goede vriend Guillermo del Toro was hij namelijk in het attractiepark, in Californië, gespot. Beide bekendheden kregen een speciale VIP tour, die o.a. bestond uit ingekorte wachtrijen en speciale privé diners die enkel voor leden toegankelijk zijn.

Volgens enkele ooggetuigen was Gosling heel erg vriendelijk jegens fans en verbleef hij bijna 12 uur lang in het park. Ook werd hij in het openbaar gezien terwijl hij zijn maag met allerlei lekkernijen vulde en souvenirs insloeg voor zijn kind en vriendin, Eva Mendes. "Ryan kocht knuffels voor zijn baby en een koffiemok voor Eva," vertelt één van de bronnen. "Ryan genoot van de attracties, zoals Pirates of the Caribbean, Haunted Mansion, Space Mountain, Thunder Mountain Railroad, Disneyland Train, Jungle Cruise, Indiana Jones, Radiator Springs en de Tower of Terror."

De 34-jarige Gosling is tevens een grote liefhebber van Disneyland. Op hele jonge leeftijd verscheen hij dan ook in het televisieprogramma The All-New Mickey Mouse Club. Terug in 2010 onthulde hij waarom deze plek zo speciaal voor hem is. "Ik hield van het idee dat Walt Disney een droom had en die verwezenlijkte. Zo voelde ik me ook toen ik Blue Velvet zag. Het is duidelijk de unieke droom van één persoon. Het feit dat er iemand zo gepassioneerd in zijn idee was om er werkelijkheid van te maken... Zo'n persoon wil ik ook zijn."



NieuwsFilm

meest populair