Video

Owen Wilson slaat op de vlucht in trailer 'No Escape'

Ook Lake Bell en Pierce Brosnan zijn in de film te zien.

door Zilko Tarici op 06.03.2015 om 10:43 in Video
The Weinstein Company heeft een eerste trailer vrijgegeven van de nieuwe actie-thriller No Escape (voorheen The Coup). De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Owen Wilson, Lake Bell en Pierce Brosnan. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

No Escape gaat over een Amerikaanse zakenman (Wilson), die samen met zijn gezin in Zuid-Azië gaat wonen. Wanneer ze echter midden in een gewelddadige politieke revolutie terechtkomen, moeten ze zien te vluchten voor de rebellen die de stad aanvallen waarin zij zich bevinden. No Escape werd geregisseerd door John Erick Dowdle, die het script van de film samen met zijn broer Drew schreef. No Escape moet in het najaar de bioscopen bereiken.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Deze trailer ziet er goed uit! En ik vind het tof om Wilson eens eindelijk in iets anders te zien dan alleen maar komedie. Volgens mij is de laatste en ook enige actiefilm die hij gedaan heeft Behind Enemy Lines. Daarin was hij gewoon verkeerd gecast, en de film is zelf ook niet zo best.

Maar ik vind hem wel geloofwaardig als familieman die in een vreselijke oorlogssituatie terecht komt en zich daar letterlijk uit moet vechten. Dus ik ben wel benieuwd naar deze film.

Angelater

Avatar

Lijkt mij ook wel apart. De scènes doen een tikkeltje vermoeden dat het verhaal uit één moment/scene bestaat, maar dat kan ook aan mij liggen.

NieuwsFilm

meest populair