Trailer: Michael Peña en het Vaticaan bannen een demon uit in 'The Vatican Tapes'

Nieuwe horror/thriller met found footage-elementen, geregisseerd door Mark Neveldine (Crank, Ghost Rider: Spirit of Vengeance).

Hieronder vind je de trailer van The Vatican Tapes, een nieuwe horror/thriller met found footage-elementen. De film van regisseur Mark Neveldine (Crank, Ghost Rider: Spirit of Vengeance) heeft een cast die bestaat uit o.a. Michael Peña, Djimon Hounsou, Dougray Scott, Kathleen Robertson, Peter Andersson, John Patrick Amedori en Olivia Dudley.

De film volgt de 27-jarige Angela Holmes (Dudley), die per ongeluk in haar vinger snijdt en bij de eerste hulp eindigt. Een infectie zorgt voor toenemend vreemd gedrag, en haar aanwezigheid veroorzaakt de dood van meerdere vrienden van haar. Priesters onderzoeken Holmes en geloven dat een demon haar bezeten heeft, maar als het Vaticaan moet helpen bij het uitbannen van de demon, blijkt het een veel oudere en machtigere satanische kracht te betreffen dan gedacht.

Het scenario van The Vatican Tapes is geschreven door Christopher Borrelli, gebaseerd op een origineel verhaal dat Borrelli samen met Chris Morgan schreef. Verder hebben regisseur Neveldine en Michael C. Martin het scenario nogmaals onder handen genomen.

De film gaat in de VS in première op 22 mei 2015.



NieuwsFilm

meest populair