Ook Hawkeye in 'Captain America: Civil War'

Jeremy Renner sluit aan bij de vele andere helden.

De superhelden stapelen zich op voor Marvel Studios' Captain America: Civil War. Nu weet een betrouwbare bron van The Hollywood Reporter te melden dat Jeremy Renner terugkeert als Hawkeye.

Hij zal te zien zijn naast Chris Evans als Captain America, Robert Downey Jr. als Iron Man, Scarlett Johansson als Black Widow, Anthony Mackie als The Falcon, Chadwick Boseman als Black Panther, Frank Grillo als Crossbones, Daniel Brühl als Baron Zemo en vermoedelijk Samuel L. Jackson als Nick Fury.

Het lijkt er dus op dat de eerdere geruchten dat de held zou sneuvelen in de tweede Avengers-film verwezen kunnen worden naar het land der fabelen. Ondanks dat het nieuws nog bevestigd moet worden door Walt Disney / Marvel Studios liet Renner al e.e.a. doorschemeren via Twitter:


Hawkeye was tot op heden in slechts twee MCU-titels te zien, namelijk via een cameo in Thor en uiteraard in The Avengers. Ook zien we hem binnenkort in Avengers: Age of Ultron. De film van het duo Anthony en Joe Russo verschijnt op 5 mei 2016.

NieuwsFilm

meest populair