Robert Pattinson & Tahliah al bezig met babynamen

Het 'bekende' koppel wil heel veel kinderen.

Robert Pattinson en Tahliah, beter bekend als FKA Twigs, hebben zat om naar vooruit te kijken. De twee Britten willen namelijk heel veel kinderen. Ze hebben zelfs hun eigen babynamen spelletje verzonnen volgens een bekende van het stel.

"Robert en Tahliah hebben het de hele tijd over kinderen. Ze zijn het beiden eens dat ze heel veel kinderen willen en vaak met hen op reis willen gaan om hun alles over de wereld en zijn culturen te kunnen vertellen."

De 28-jarige acteur en de 27-jarige zangeres laten zien dat ze van alles samen genieten, zelfs het verzinnen van mogelijke babynamen.

"Ze vinden het leuk naamspelletjes te spelen. Ze proberen dan samen betekenisvolle namen te verzinnen voor hun toekomstige kinderen. Ze hebben geen haast. Ze zijn nog jong en erg bezig met hun carrières, maar ze houden er van om te kunnen praten over het hebben van een groot gezin samen."

Pasgeleden hadden de twee al belofteringen gekocht, dit zijn een soort van pre-verlovingsringen, om aan te tonen dat ze erg van elkaar houden en voor deze relatie willen gaan.

Hoe lang zal het verlovingsnieuws uitblijven?

NieuwsFilm

meest populair