Algemeen

Opnames 'Tron 3' deze herfst nog van start

Garett Hedlund zou terugkeren voor de productie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 12.03.2015 om 10:33 in Algemeen
Het lijkt erop dat het lang geplande vervolg op Tron: Legacy er eindelijk gaat komen. Volgens Vancity Buzz zullen de opnames op 5 oktober 2015 van start gaan in Vancouver. Het project wordt sinds 2010 ontwikkeld, toen Tron uitkwam en wereldwijd zo’n 400 miljoen dollar ophaalde.

De krant meldt verder dat Garrett Hedlund, die in de vorige film de rol van Sam Flynn speelde, terug zal keren in dit vervolg. Mogelijk keert ook Olivia Wilde toe, die de rol van Quorra speelde in de film. Het overgrote deel van de opnames van Legacy vond ook plaats in Vancouver, dus het is niet vreemd dat de productie van dit vervolg ook daar plaats zou vinden.

Lange tijd was Joseph Kosinski aan het project verbonden als regisseur. Of hij daadwerkelijk terugkeert, is niet bekend. Voorlopig is het wachten op de officiële bevestiging van Disney, dat het project daadwerkelijk groen licht heeft.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Dat is snel. Ik had eigenlijk pas over 28 jaar een vervolg verwacht. ;)

Banned

Avatar

Vond die vorige film wel goed maar de enige reden waarom ik een vervolg wil is dat hopelijk Daft Punk weer een briljante score kan afleveren!! Al hadden we als tussendoortje de soundtrack van Tron Uprising.

Roeltje

Avatar

Ik vind deel één een erg goeie film, de tweede nog niet gezien. Laat maar komen, zeg ik.

Orzonal

Avatar

@Roeltje:

Je vond de eerste een goede film?

Is het niet eerder zo dat je de tweede film gezien hebt, dan?

De eerste film is zo oud als de straat, hoor.

Geranimous

Avatar

Goed nieuws. Zeer Tron: Legacy was zeer vermakelijk en de score was geweldig. En er is genoeg ruimte voor een vervolg.

sonnycorleone

Avatar

Soundtrack is beter dan de film. Garrett hedlund is geen aansprekend acteur en de rol van michael sheen te gay. Maar zonder daft punk wordt 't sowieso niks.

Thiver

Avatar

Banned "...de enige reden waarom ik een vervolg wil is dat hopelijk Daft Punk weer een briljante score kan afleveren!! Al hadden we als tussendoortje de soundtrack van Tron Uprising."

Je weet dat Daft Punk daar niet aan meegewerkt heeft, hè?

pmw84

Avatar

Eigenlijk was ik super verbaasd dat Tron Legacy geen miljard omzet had gehaald. Want ik vond de special effects echt heel gaaf en voegde iets nieuws toe. Deel twee was echt heel vet gemaakt dus ik verheug me op volgende deel, 😏😏

Hugoblak

Avatar

Heb alleen de eerste film gezien, die vermakelijk slecht is maar hoop nog op een 3e al was het alleen maar met de hoop dat Daft Punk weer de soundtrack doet.

Hugoblak

Avatar

Heb alleen de eerste film gezien, die vermakelijk slecht is maar hoop nog op een 3e al was het alleen maar met de hoop dat Daft Punk weer de soundtrack doet.

M0vieFreak

Avatar

Ik hoop dat dit waar is. Ik kijk uit naar deel 3!

benjamin

Avatar

Hugoblak "Heb alleen de eerste film gezien, die vermakelijk slecht is maar hoop nog op een 3e al was het alleen maar met de hoop dat Daft Punk weer de soundtrack doet."
Dus als ik het goed snap hoop je dat Daft Punk weer de soundtrack gaat doen maar heb je de film waarvoor Daft Punk de soundtrack deed niet eens gezien.

jeroen92

Avatar

benjamin "Dus als ik het goed snap hoop je dat Daft Punk weer de soundtrack gaat doen maar heb je de film waarvoor Daft Punk de soundtrack deed niet eens gezien."


Was net hetzelfde aan het denken :-)

Scheerzeep

Avatar

Verschrikkelijke films...

Muufley

Avatar

benjamin "Dus als ik het goed snap hoop je dat Daft Punk weer de soundtrack gaat doen maar heb je de film waarvoor Daft Punk de soundtrack deed niet eens gezien."


Wat is daar nu zo vreemd aan? Ik beluister voor de helft soundtracks van films die ik niet heb gezien en ook niet van plan ben om te zien. Zo heb ik bijvoorbeeld eerst de volledige score van Tron Uprising beluisterd (muziek van Joseph Trapanese) alvorens ik de serie bekeek.
En in het geval van Daft Punk, een bekende naam, is dat al helemaal niet vreemd.

Goov25

Avatar

Het project wordt sinds 2010 ontwikkeld, toen Tron uitkwam en wereldwijd zo’n 400 miljoen dollar ophaalde.

Tron: Legacy bedoel je waarschijnlijk? Tron is de naam van deeltje 1 uit 1982.

OT: Mooi nieuws! Tron:Legacy blies me weg uit m'n stoel toendertijd! (Helaas bleef daar op het kleine scherm niet veel van over, waardoor de mankementen duidelijker werden)

YOLO

Avatar

Goov25 "
OT: Mooi nieuws! Tron:Legacy blies me weg uit m'n stoel toendertijd! (Helaas bleef daar op het kleine scherm niet veel van over, waardoor de mankementen duidelijker werden)"
Gelukkig zag ik Tron Legacy op een grote IMAX scherm, hierdoor werden de mankementen lekker verdoezeld door al die mooie 3D effecten, het haarscherpe beeld en bombastische geluid van IMAX.

FilmMaster

Avatar

De vorige is heel tof.

nieuwslaatste nieuws

meest populair