Derek Zoolander en Hansel McDonald vrolijken Parijs op

Ben Stiller en Owen Wilson maken werk van de komedie 'Zoolander 2.'

Afgelopen maandag voerden acteurs Ben Stiller en Owen Wilson een vermakelijke fotoshoot uit, in Parijs, ter promotie van het vervolg op Zoolander uit 2001. De komedianten maakten een opvallende verschijning tijdens de Valentino modeshow - ze traden op als hun alter ego's van de door Stiller geregisseerde film: Derek Zoolander en Hansel McDonald. Hier bleef het echter niet bij, de dag erna gingen de heren voor een volgende fotoreportage de straat op.

Hun bestemming: de Eiffeltoren. De heren, gehuld in kleurrijke kleren, werden bijgestaan door de professionele modellen Tilda Lindstam en Xiao Wen en een trampoline. Gezamenlijk namen ze een paar amusante kiekjes die denkbaar voor de sequel bestemd zijn. Volgens diverse ooggetuigen ging het duo ook met passerende fans op de foto, tussen de opnames door.

De beeltenissen, van de energieke fictieve modellen, kan je hieronder zien. Naast de aparte handeling van Stiller en Wilson kwam het nieuws uit dat Zoolander 2 volgend jaar, in de VS, in februari uit moet komen.



















NieuwsFilm

meest populair