Geld voor 'Back to the Future' docu rond

In drie dagen wist het via Kickstarter de benodigde dollars binnen te halen.

Er is een documentaire in de maak over de Back to the Future- films, alleen kwam deze budget tekort om de film af te ronden. Daarom deed de maker een oproep via Kickstarter aan fans om de laatste benodigde 50.000 dollar binnen te halen om de film te kunnen afronden. De film genaamd Back in Time kreeg in 2013 ook al geld via Kickstarter, namelijk 45.000 dollar.

Back in Time zou de ultieme docu moeten worden over de populaire trilogie, met alles over de casting, het filmen en wat de film betekent voor de fans die ermee zijn opgegroeid. Uiteraard komt ook alles over de tijdreizende DeLorean erin voor.

Veel van de cast en crew hebben zelf ook meegewerkt aan de film en vertellen hoe zij de opnames en de ontvangst van de films indertijd hebben beleefd. Zo komen Robert Zemeckis, Michael J. Fox, Bob Gale, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Dean Cundey, Alan Silvestri, Claudia Wells, James Tolkan, Donald Fullilove, Jeffrey Weissman, Kevin Pike, Michael Scheffe en Andrew Probert allemaal aan het woord.

Nadat regisseur Jason Aron een paar dagen terug op Kickstarter aangegeven, dat hij 50.000 dollar nodig had om het werk af te ronden, regende het donaties. Inmiddels is dat bedrag al de 52.000 gepasseerd. Wanneer de film zal worden uitgebracht, is nog niet bekend gemaakt.



NieuwsFilm

meest populair