Paul Feig verklaart waarom hij een vrouwelijke 'Ghostbusters'-reboot maakt

En hij bevestigd de “Ghostbusters cinematic universe.”

ComingSoon.net heeft tijdens de South by Southwest Film Festival (SXSW) met regisseur Paul Feig gesproken. Naast dat hij verklaarde waarom hij heeft gekozen voor een Ghostbusters-reboot mét vrouwen, bevestigde hij dat we aan de vooravond staan van een heuse “Ghostbusters cinematic universe.”

Feig over het feit dat hij een Ghostbusters-reboot maakt met vrouwelijke Ghostbusters: "We spraken over een sequel op Ghostbusters en ik wist niet hoe we dit moesten doen. Hoe ga je om met een legendarische film die 25 jaar geleden is gemaakt. Ik kwam er niet uit. Maar toen kwam ik met het idee... Wat als ik dit kon doen met grappige vrouwen die ik ken en een nieuw beginverhaal kon vertellen... Ik ben meer benieuwd wat er vandaag de dag zou gebeuren. En hoe men er met de huidige technologie mee om zou gaan en niet meteen grijpen naar de bestaande 'proton packs'. De eerste Iron Man is ook leuker omdat je in de tweede al weet wat hij kan."

Het bericht dat er een “Ghostbusters cinematic universe” komt wordt door Feig bevestigd, maar hij focust zich alleen op zijn eigen film: "Ik concentreer me op de mijne. Dat is een onderdeel van het grote plan dat Ivan Reitman en Sony hebben. We zullen zien of de mijne aansluit op die van hen. Ik ben op dit moment niet betrokken bij die plannen. Mijn enige doel is dat mijn dames hun ding kunnen doen."

Die dames zijn Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones en Kate McKinnon en deze vrouwelijke "Ghostbusteresses" moet op 22 juli 2016 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair