Algemeen

Matt Smith als hoofdrolspeler in 'Harry Potter' spin-off?

Hij zou magizooligist New Scamander spelen.

door Jim Pedd op 26.03.2015 om 09:41 in Algemeen
Mogelijk is de hoofdrolspeler van de aankomende Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them gevonden. Volgens The Sun (via MTV News) zou de Brit Matt Smith, die jarenlang Doctor Who speelde, favoriet zijn voor de hoofdrol in de film. Hij speelt dan magizooligist Newt Scamander, in de door J.K. Rowling geschreven film.

Het nieuws is uiteraard verre van zeker, maar desondanks interessant om te horen. Veel is er niet bekend over de film van Rowling, die geregisseerd wordt door David Yates. De opnames moeten komende zomer al van start gaan in Londen, al speelt de film zich onder andere af in New York.

Scamander doet in de film onderzoek naar magische wezens. Producent David Heyman noemde het scenario in november ”subliem” en zei dat het ”grappig, levendig en spannend is. Het zit vol met vondsten van Rowlings ongelofelijke voorstellingsvermogen.” De productie gaat in november 2016 in première en is het eerste deel van een trilogie.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lordmistery

Avatar

Ik was hier al bang voor. Ik ben geen fan van Matt Smith ; hij is irritant en brengt totaal geen diepgang aan zijn karakter. Bovendien is hij 32 en dus veel te oud. Het karakter moest midden 20 zijn dus zo ongeveer 24 /25. Dan zou ik eerder kiezen voor Thomas Brodie Sangster. Maar misschien is het acteren van Matt Smith verbeterd de laatste jaren. Gelukkig is er nog niets zeker. Ik kan me mateloos ergeren dat hij in de UK zo'n beetje als nationale held gezien wordt. Puur om zijn rol in doctor who. Ik vind het maar een matige acteur.

bigmichiel

Avatar

lordmistery "Ik was hier al bang voor. Ik ben geen fan van Matt Smith ; hij is irritant en brengt totaal geen diepgang aan zijn karakter. Bovendien is hij 32 en dus veel te oud. Het karakter moest midden 20 zijn dus zo ongeveer 24 /25. Dan zou ik eerder kiezen voor Thomas Brodie Sangster. Maar misschien is het acteren van Matt Smith verbeterd de laatste jaren. Gelukkig is er nog niets zeker. Ik kan me mateloos ergeren dat hij in de UK zo'n beetje als nationale held gezien wordt. Puur om zijn rol in doctor who. Ik vind het maar een matige acteur."


Mooi om te zien hoe meningen kunnen verschillen. Ik vind hem zelf een geweldige acteur (tevens mijn favoriete Doctor maar dat terzijde), en zijn manier van spelen past ook perfect in de Harry Potter wereld, lekker excentriek.

MoJo

Avatar

bigmichiel "Mooi om te zien hoe meningen kunnen verschillen. Ik vind hem zelf een geweldige acteur (tevens mijn favoriete Doctor maar dat terzijde), en zijn manier van spelen past ook perfect in de Harry Potter wereld, lekker excentriek."


Haha ja eens hij is een fantastische Doctor.

berepoot123

Avatar

Ik zie hem wel in zo een soort film spelen, over de acteerprestatie kan geargumenteerd worden. Maar ik zie zijn hoofd perfect passen in de harry potter-wereld.

M0vieFreak

Avatar

Ik kam me er niet bij voorstellen dat Matt Smith de hoofdrol gaat spelen. We zullen zien.

benjamin

Avatar

Lijkt mij ook wel een interessante keuze.

NieuwsFilm

meest populair