Familie Robin Williams in de clinch om erfenis

Williams' weduwe zou de erfenis op willen eisen.

Robin Williams' (Dead Poets Society, Jumanji) familie kan het maar niet eens worden over de erfenis die de acteur achterlaat. Dat meldden diverse Amerikaanse media.

De advocaten van de weduwe van Robin Williams en zijn kinderen vechten hun ruzie over de erfenis verder uit in de rechtbank. Het gevecht gaat over wie de kleren en persoonlijke eigendommen van de overleden acteur mag houden. De eerste zitting wordt maandag gehouden in San Francisco.

De weduwe van Williams, Susan Williams, beweert dat er spullen van haar overleden man zijn meegenomen uit zijn huis, zonder haar toestemming. Een rechter moet nu bepalen wie de rechtmatige eigenaar is van deze spullen. Het gaat onder andere om juwelen, kleding en andere spullen die de kinderen van Williams in hun bezit zouden hebben. De drie kinderen van Williams beweren dat hun stiefmoeder de erfenis probeert te veranderen en op te eisen.

Robin Williams trouwde in 2011 met grafisch ontwerper Susan Schneider. Het werd zijn derde huwelijk. De Amerikaanse acteur pleegde augustus vorig jaar zelfmoord.

NieuwsFilm

meest populair