'Jurassic World'-regisseur zal 'Book of Henry' maken

Het is allemaal zeer mysterieus rondom het project.

De nieuwste Jurassic Park film, met in de hoofdrol Chris Pratt, zal over enkele maanden uitkomen, maar aan stilzitten doet regisseur Colin Trevorrow niet. Begin deze maand kwam het nieuws uit dat hij voor Dreamworks Intelligent Life zou gaan regisseren, een sciencefictionfilm. Nu heeft The Hollywood Reporter vermeld dat Trevorrow er zelfs een schepje bovenop doet met Book of Henry.

Sidney Kimmel Entertainment zal samen met Double Nickel Entertainment het project bekostigen. Van het verhaal weten we nog niet veel, behalve dat het iets origineels moet worden. Gregg Hurwitz, een succesvolle en prijswinnende schrijver, heeft het scenario vastgelegd. Hij werkte o.a. aan stripboeken voor DC Comics en Marvel en heeft zelf ook nog eens een veertiental boeken op zijn naam staan.

Zoals boven vermeld is er weinig over het plot bekend. Trevorrow liet enkel weten: "Book of Henry is een opmerkelijk scenario dat mij jarenlang is bijgebleven. Ik ben zeer gelukkig dat ik de gelegenheid krijg om dit verhaal te vertellen. Het is werkelijk origineel."

Het is de bedoeling dat Trevorrow dit jaar in september met de opnames gaat beginnen. Deze zullen in New York plaatsvinden.



NieuwsFilm

meest populair