Algemeen

Eerste blik op Shailene Woodley in Oliver Stone's 'Snowden'

Ze zal Lindsay Mills spelen, de vriendin van de klokkenluider.

door Rik Timmer op 08.04.2015 om 11:19 in Algemeen
JoBlo heeft deze week een nieuwe foto vrijgegeven van de toekomstige biografische politieke/thriller Snowden. De film, geregisseerd door Oliver Stone, draait om klokkenluider Edward Joseph Snowden - in de film gespeeld door Joseph Gordon-Levitt. Van de Amerikaanse veiligheidsdienst NSA lekte hij diverse belangrijke documenten uit die d.m.v. de media gepubliceerd werden. In de onderstaande foto zien we een eerste blik op actrice Shailene Woodley die de vriendin van Snowden zal spelen, Lindsay Mills.
Na het uitlekken van de spionageactiviteiten kreeg Snowden een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd, waardoor hij het land uit vluchtte. Mills beweerde dat ze niets van zijn plannen af wist. Uiteindelijk voegde ze zich bij haar liefje in Rusland, waar het tweetal nog steeds resideert.

De verfilming wordt gebaseerd op een tweetal boeken: The Snowden Files van Britse journalist Luke Harding en Time of the Octopus van de Russische advocaat Anatoly Kucherena. Naast de eerder genoemde acteurs treffen we ook de volgende namen in de cast: Melissa Leo, Scott Eastwood, Timothy Olyphant, Tom Wilkinson, Zachary Quinto en Nicolas Cage.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm