Sofía Vergara niet altijd blij met flinke boezem

Soms is ze zelfs jaloers op vrouwen met nepborsten!

Sofía Vergara heeft een figuur om van te dromen, maar volgens de actrice heeft dit ook zijn nadelen. Zo is zij voornamelijk niet altijd blij met haar 'grote' borsten. "Mijn borsten zijn enorm", verteld de 42-jarige actrice in een interview. "Beha's kopen is voor mij altijd een nachtmerrie geweest."

Gelukkig is er speciale kleding op de markt voor vrouwen met grote borsten. Toen ik in Los Angeles kwam wonen, ontdekte ik winkels als Frederick's of Hollywood die beha's voor strippers maken", laat Sofía weten. Daarmee bedoelt ze "dunne vrouwen met gigantische borsten".

Soms is ze jaloers op vrouwen die nepborsten hebben. "Geloof me, ik wou dat ik ze had. Als ik lig, zakken ze helemaal weg. Dat is niet leuk." Ook vindt ze de altijd terugkomende kritiek op haar outfits vervelend worden. "Dan lees ik dat ik weer een jurk met dezelfde vorm draag. Wat willen jullie dan? Ik draag ze niet voor niets."

Sofía Vergara is momenteel, volgens de New York Post, één van de knapste vrouwen in Hollywood, met een salaris van ruim 37 miljoen dollar voor haar rol in Modern Family.

NieuwsFilm

meest populair