Eddie Redmayne nu favoriet voor 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

En kan er een achtste Harry Potter boek komen?

Onlangs was er het gerucht dat Matt Smith de hoofdrol zou spelen in Fantastic Beasts and Where to Find Them. Nu is er via THR weer een ander gerucht over de hoofdrolspeler. Daarnaast vertelde J.K. Rowling over de mogelijkheid van een achtste boek in de Harry Potter franchise.

Allereerst de nieuwe hoofdrolspeler: dat zou Eddie Redmayne worden. Hij mag dan mogelijk de rol van Newton Scamander spelen, die in de filmtrilogie werkt aan een boek over magische wezens. Volgens THR is er nog geen aanbod, maar zou Redmayne de favoriet van de studio zijn. J.K. Rowling heeft het scenario echter nog niet af en Redmayne wil niets tekenen, tot hij het leest.

Dan is er nog de kans op een achtste Harry Potter boek. Rowling: ”Ik heb altijd gezegd, zeg nooit nooit. Ik heb altijd gezegd dat ik niet absoluut nee ga zeggen, omdat ik niet weet waarom ik dat zou doen.” Heel gek is dat niet, gezien het feit dat de schrijfster al terug gekeerd is naar de franchise voor Fantastic Beasts. Over de achtste Harry Potter heeft ze verder nog het volgende te zeggen: ”Een achtste Harry Potter, die vertelt wat er verder met Harry, Ron en Hermione gebeurde, zie ik eigenlijk niet gebeuren.”



NieuwsFilm

meest populair