Arthouse

Michael Caine in eerste teaser van Sorrentino- film

‘Youth’ is de eerste film van de regisseur sinds 'La Grande Bellezza'.

door Michelle Iwema op 14.04.2015 om 11:27 in Arthouse
Hieronder kun je de eerste trailer bekijken die het Italiaanse Indigo Films heeft uitgebracht van Paolo Sorrentino's nieuwe film Youth (Italiaanse titel La Giovinezza). Het is de eerste film van de regisseur sinds La Grande Bellezza, dat in 2014 de Oscar won voor beste niet-Engelstalige film.

Michael Caine speelt de hoofdrol van een gepensioneerde dirigent die op vakantie is de Alpen wanneer hij de uitnodiging krijgt om op te treden voor Queen Elizabeth II and Prince Philip. Naast Michael Caine spelen Paul Dano, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Jane Fonda en het Roemeense model Madalina Ghenea rollen in de film.

Youth wordt getipt om geselecteerd te worden voor het filmfestival van Cannes. Mocht deze tot de officiële selectie behoren, zal het de zesde keer zijn dat Sorrentino een film heeft in de competitie van het festival.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NWRfan

Avatar

Jajajaja zien zieen !!
Ziet er weer meesterlijk uit. This must be the Place was een klein pareltje, La Grande Bellezza was een groot pareltje. Dit is de nieuwe Fellini :W
Ook de trailer van deze film ziet er weer schitterend uit!
Sorrentino hoort op dit moment bij de hedendaagse top-regisseurs imo. Naast Scorsese, Fincher, Villeneuve, Nolan, (zowel Wes als PT) Anderson, Winding Refn, Steve McQueen en de Coens T+)

NieuwsFilm

meest populair