Spider-Man voor de komende vijf jaar in het Marvel Cinematic Universe

En Captain America: Civil War deels opgenomen met IMAX-camera's en Spidey is nog niet te zien in Age of Ultron.

Eerder dit jaar werd bekend dat Spider-Man onderdeel gaat uitmaken van het Marvel Cinematic Universe. De vraag is nog steeds hoe dit precies zal worden uitgerold, maar nu is wel duidelijk dat hij komende vijf jaar deel zal nemen aan de avonturen van The Avengers.

Marvel Studios-baas Kevin Feige: "Onze plannen focussen zich op de komende vier tot vijf jaar. Veel verder kun je niet plannen. We kijken naar de contracten die we hebben lopen en wie er gedurende die periode meedoet. Als je dat in kaart hebt, dan kunnen de verhalen gebaseerd op de comics uitgerold worden. We gaan door met wat we in oktober verleden jaar hebben gepresenteerd. Daar hebben we Spider-Man aan toegevoegd. Het staat allemaal in de startblokken."

Feige haalde ook een gerucht uit de lucht. Er verschenen op het web namelijk berichten dat Spider-Man in een cameo of in de mid-end-credits van Avengers: Age of Ultron. Dit gaat echter niet gebeuren en we zullen The Amazing Spider-Man (pas) zien in Captain America: Civil War (2016).

De laatste titel, geregisseerd door Anthony en Joe Russo, zal een aantal scènes in IMAX-formaat bevatten. Naar verwachtingen wordt er 15 minuten aan IMAX-opnames gemaakt. Dit meldde Joe Russo aan Variety.



NieuwsFilm

meest populair