Algemeen

Voedertijd & velociraptors op nieuwe posters 'Jurassic World'

De nieuwe Mosasaurus jaagt op één van de dodelijkste jagers uit onze zeeën.

door Bram de Groot op 19.04.2015 om 20:13 in Algemeen
Naast de monsterlijke Indominus Rex krijgen we in Jurassic World nog veel meer dino's te zien die we nog niet zagen in de eerdere drie Jurassic Park-films. Een daarvan zagen we al in de eerdere trailer: de Mosasaurus, de enorme 'maashagedis' die wel 18 meter lang werd tot het zeemonster zo'n 65 miljoen jaar geleden uitstierf.

Op onderstaande affiche zien we hoe de Mosasaurus jaagt op één van de grootste jagers van onze zeeën, de witte haai. Op de website jurassicworld.com vind je meer informatie over de zeedino en de andere dino's die we te zien krijgen in de film van Colin Trevorrow.

Klik voor een vergrotingEn hieronder de poster met hoofdrolspeler Chris Pratt en zijn getrainde raptors, de razendsnelle en intelligente dino's die furore maakten in vooral het eerste deel.In Jurassic World zijn de andere voornaamste rollen voor Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Jake Johnson, Omar Sy en Nick Robinson​. Vanaf 11 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop. Morgen volgt er nog een poster en maandag is er een geheel nieuwe trailer te aanschouwen. Hieronder een eerdere tv-spot, morgen volgt er een nieuwe trailer.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Herhaling van een van de gaafste momenten uit de trailer maar vind het uiterst bruut uitzien. De tweede duidelijk minder.

KeesjeNL

Avatar

Kijk, DAT zijn pas posters:Y!!!

Ereptile

Avatar

Oee supermooi die ene met de Raptors!!! :D En die andere vind ik sowizo gaaf. Kan je je voorstellen dat je zo'n beest kon bezichtigen in een mega aquarium! :W

Paranoid

Avatar

Wow, die poster met raptors ziet er slecht uit. Die eerste ziet er wel beter uit.

Goov25

Avatar

AWESOME beest is (was) die Mosasaurus toch :D En het is toch wennen die raptors als soort van good guys te zien, ze waren in alle eerdere delen een groot gevaar ;)

akketa

Avatar

Chris Pratt glimt wel heel erg op die poster. En is te scherp vergeleken met zijn snelheid en de raptors. Lelijke poster!
Maar die eerste is best tof.

Zo! Die poster hierboven mij in de reacties. Die is me een bosje slecht in elkaar gezet. Duidelijk fanmade. Erg veel glow rond de objecten. Lelijk erin geplakt.

batmaster

Avatar

Ik hoop dat we nog een poster krijgen getekend door Drew Struzan!

Jan231

Avatar

Geweldige posters!

Vandaag of morgen de nieuwe trailer (die ik eigenlijk niet wil zien...)

Kom maar op met die film, ik ben er helemaal klaar voor

benjamin

Avatar

Vraag me af of die met die ene haai ook niet fanmade is, lijkt bizar dat ze plots op één trailer wel de namen van de cast gaan zetten.

Verder vind ik de eerste poster wel sterk, maar dat beeld van Pratt en z'n raptorvriendjes blijft mij niet overtuigen.

xarkov

Avatar

Die eerste poster is echt tof.

Roeltje

Avatar

Die posters van Turbowizard zijn duidelijk fan-made.

Bij die eerste heb ik zelfs bewijs.
Rechtsonderin staat heel klein addictomovie.com.

Dat is een Franse filmsite. Een soort filmtotaal, maar dan Frans. En die tweede poster kan niet echt zijn, die is gemaakt door een photoshop beginner Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair