Voedertijd & velociraptors op nieuwe posters 'Jurassic World'

De nieuwe Mosasaurus jaagt op één van de dodelijkste jagers uit onze zeeën.

Naast de monsterlijke Indominus Rex krijgen we in Jurassic World nog veel meer dino's te zien die we nog niet zagen in de eerdere drie Jurassic Park-films. Een daarvan zagen we al in de eerdere trailer: de Mosasaurus, de enorme 'maashagedis' die wel 18 meter lang werd tot het zeemonster zo'n 65 miljoen jaar geleden uitstierf.

Op onderstaande affiche zien we hoe de Mosasaurus jaagt op één van de grootste jagers van onze zeeën, de witte haai. Op de website jurassicworld.com vind je meer informatie over de zeedino en de andere dino's die we te zien krijgen in de film van Colin Trevorrow.

Klik voor een vergroting



En hieronder de poster met hoofdrolspeler Chris Pratt en zijn getrainde raptors, de razendsnelle en intelligente dino's die furore maakten in vooral het eerste deel.



In Jurassic World zijn de andere voornaamste rollen voor Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Jake Johnson, Omar Sy en Nick Robinson​. Vanaf 11 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop. Morgen volgt er nog een poster en maandag is er een geheel nieuwe trailer te aanschouwen. Hieronder een eerdere tv-spot, morgen volgt er een nieuwe trailer.



NieuwsFilm

meest populair