Close-ups van Batmobile en kostuums uit 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

De nieuwe Batman wordt bijzonder groot! En check de vermakelijke Honest Teaser!!



Met een jaarsalaris van dik $10 miljoen gaan voor Los Angeles Clippers-speler DeAndre Jordan de deuren wagenwijd open tijdens de Batman-tentoonstelling van Warner Bros. Naast dat hij een kijkje mag nemen bij de kostuums van de drie belangrijkste superhelden in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice, neemt hij ook plaats in de nieuwe Batmobile. We starten met een nieuwe foto van het kostuum van Bats, uit de film.



De kostuums die we te zien krijgen zijn van Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill) en Wonder Woman (Gal Gadot). Er wordt vooral ingezoomd op het kostuum van Batman, die duidelijk een steviger postuur krijgt dan de Batman uit The Dark Knight-trilogie. Ook zien we meer van de nieuwe Batmobile!



Hieronder de vermakelijke Honest Teaser van Screen Junkies:

Afgelopen weekend zagen we de eerste teaser trailer van Dawn of Justice. De grote afwezige in deze trailer was uiteraard Wonder Woman. Andere personage in de superheldenfilm zijn Lois Lane (Amy Adams), Lex Luthor (Jesse Eisenberg), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher), Perry White (Laurence Fishburne), Alfred (Jeremy Irons) en mogelijk The Flash, gespeeld door Ezra Miller. Eind maart 2016 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair