Indominus Rex breekt los in clip 'Jurassic World'

De genetische gemanipuleerde dino toont zijn klauwen.

Over een kleine twee maanden dan zal de Indominus Rex het hypermoderne dino-park in Jurassic World onveilig gaan maken. In de trailers kregen we al een korte blik op zijn ontsnapping en onderstaande nieuwe clip zien we de spannende scène in zijn geheel.

In de beelden zien we naast dino-trainer Chris Pratt ook Bryce Dallas Howard, die de dagelijkse leiding heeft in het park. Andere rollen in de film van regisseur Colin Trevorrow zijn voor onder meer Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Jake Johnson, Omar Sy en Nick Robinson​. Vanaf 11 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop.


In Jurassic World zien we het gelijknamige goed draaiende dino-park, welke verscheidene voorstellingen met dino's, attracties en winkels omvat. Het transport gebeurt er per monorail. Als aanvulling voor het park wordt een nieuwe dinosaurus ontwikkeld. Via genetische manipulatie en het mengen van DNA van verschillende dino's, kunnen ze de mutant, die Indominus Rex wordt genoemd, tot leven wekken. Het wezen breekt echter los en valt iedereen in het park aan.

NieuwsFilm

meest populair