Huwelijk is hard werken volgens Scarlett Johansson

"... het gevoel van geluk is explosief," aldus de actrice.

Ze heeft een prachtige look en ze is beroemd, maar Scarlett Johansson is toch het meest trots op het feit dat ze een moeder en getrouwd is. "Het grootste geluk heb ik als ik naar mijn dochter kijk. Als ik gewoon met haar aan het spelen ben en ik haar aan het lachen maak, is het gevoel van geluk explosief," aldus de actrice.

Scarlett verwelkomde in september dochtertje Rose Dorothy en trouwde een maand later in Montana. Door diverse verplichtingen in hun carrière, reizen Scarlett en haar man heen en weer tussen hun woonplaatsen New York en Parijs. "Ik woon overal een beetje," zegt de 30-jarige actrice. "Mijn man en ik en de baby lijken een beetje op nomaden deze dagen."

Zoals elk huwelijk, zei Scarlett dat haar huwelijk met haar man, een kunstcurator en voormalig journalist, hard werken is. "Het verschil in interesses en werkvelden brengt ons dichter bij elkaar en elke dag leren we iets nieuws over elkaar. Hij is geïnteresseerd in mijn 'rare alien entertainment wereld' en ik ga graag met hem mee naar kunst openingen."



NieuwsFilm

meest populair