Titel nieuwe 'Spider-Man'-film van Marvel onthuld?

Dezelfde bron zegt ook te weten waar het verhaal over zal gaan.

Eerder dit jaar kregen we het nieuwtje binnen dat Sony en Marvel de handen ineen hadden geslagen om Spider-Man te herrijzen. Ondanks een ander bericht dat Sony ook een eigen geanimeerde film over de superheld gaat maken, is Marvel al druk bezig met de zoektocht naar de nieuwe Peter Parker. Er bestaat zowaar al een shortlist met de beste aannemelijke kandidaten: Nat Wolff, Asa Butterfield, Tom Holland, Timothée Chalamet en Liam James. Cinema Blend lijkt nu tevens te weten hoe de film moet luiden.

Gedurende de periode onder het bewind van Sony werd de meest gebruikelijk filmtitel toegepast: Spider-Man. Zelfs de benaming van de reboot was een zinnige met The Amazing Spider-Man. Als we ene Umberto Gonzalez moeten geloven zal de prent van Marvel Spider-Man: The New Avenger heten. Gonzalez is een filmjournalist en tevens een bron van vele geruchten die dikwijls de wereld in worden gebracht. Een paar maanden terug gaf hij zelfs al aan waar het verhaal om zou draaien.

Blijkbaar zou er een grote rol voor Tony Stark / Iron Man zijn. De miljonair in het pak van staal zal zich om de jongeling ontfermen om te zien of hij Avenger-materiaal is. Peter Parker moet vervolgens enkele beproevingen zien te overwinnen.

Zolang Marvel hier nog niets van bevestigd, moeten we het maar met een korreltje zout nemen. Het is de bedoeling dat de nieuwe Spider-Man in 2017 moet uitkomen. Andere reportages hebben overigens weggegeven dat Marvel en Sony het eens zijn over de individu die plaats moet nemen in de regiestoel: Drew Goddard (The Cabin in the Woods). Hij werkte aan de Netflix-serie Daredevil en was daar voor druk bezig met de voorbereidingen van de Sinister Six film.



NieuwsFilm

meest populair