Los Pollos Hermanos-restaurant uit 'Breaking Bad' wordt wellicht werkelijkheid

Bedenker van de tv-serie, Vince Gilligan, heeft dit onthuld.

De misdaadserie Breaking Bad, van AMC, kwam twee jaar geleden ten einde. Voor de fans was het geweldig nieuws om te horen dat er een spin-off in aantocht was over de vroegere dagen van advocaat Saul Goodman. De man die beide series leven gaf, Vince Gilligan, maakte via een Ask-Me-Anything op Reddit bekend dat er achter de schermen ook aan een restaurantketen gewerkt wordt. Die van Los Pollos Hermanos (The Chicken Brothers).

In de serie komen we erachter dat de mysterieuze Gustavo Fring één van de oprichters van het restaurant is. Walter White (de protagonist van de serie) ontdekt spoedig genoeg dat de franchise, waarvan er zo'n veertien filialen zijn, als een dekmantel fungeert. Hoewel het restaurant gewoon runnende is, wordt er in het geheim ook levendig met het witwassen van geld gewerkt en het distribueren van drugs.

Alhoewel hij er zelf niets te maken mee heeft, onthulde Gilligan dat er een zakenman is die interesse heeft getoond om het fictieve eethuis te verwezenlijken. "Dit is niet een idee dat ik persoonlijk verwekt heb, maar eentje die aan mij gepresenteerd is door de hand van de aardige mensen bij Sony. En zij kregen het idee in handen toen een zakenman hen benaderde met de interesse om dat te doen. Als ik voor mijzelf spreek, dan zou ik dat graag willen zien gebeuren!"

Of de zakenman dezelfde intenties als Fring bezit, is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair