Chad L. Coleman barst los tijdens metro ritje (video)

De 'Wire' en 'Walking Dead'-acteur had het even helemaal gehad.

We ervaren allemaal weleens een dag waarop onze onderdrukte frustraties de overhand krijgen en geuit moeten worden. The Wire en Walking Dead-acteur Chad L. Coleman ondervond dit afgelopen vrijdag tijdens een ritje met de metro in New York. De man loste een flinke donderpreek op de omstanders betreffende de wanordelijke toestand in Baltimore. De paar afgelopen weken vinden daar namelijk enkele protesten en rellen plaats, omdat de 25-jarige Afrikaanse Amerikaan Freddy Gray na zijn arrestatie overleed middels politiegeweld.

Het incident werd door iemand opgenomen, welke je in de onderstaande video kan bezichtigen. Apart genoeg wilde Coleman dat mensen zijn predicatie op video vastlegde. Hij roept in het begin van het filmpje dan ook: "Ik wil weten waar mijn humanisten zijn!"



Kort nadat het filmpje viral ging bood de man, die de stem van Coach in Left 4 Dead 2 verzorgt, zijn excuses. Hij gaf toe op het moment zeer gefrustreerd te zijn vanwege de stand van zaken in Baltimore. Daarnaast werd hij, hoewel indirect, door iemand in het voertuig grimmig uitgescholden. Een meisje vertelde aan haar vriend dat ze Coleman herkende, maar haar compagnon zei gracieus: "Nee, wij kennen die roetmop niet."



NieuwsFilm

meest populair