'Captain America: Civil War' dient als opzet 'Avengers: Infinity War'

Thanos wordt steeds belangrijker in Marvels filmuniversum.

Sinds het begin van Marvels filmuniversum wordt er naar een strijd tussen de Avengers en de titaan Thanos (Josh Brolin toegewerkt. Die strijd krijgen we eindelijk te zien in The Avengers: Infinity War Part 1 en Part 2, maar voordat het zover is, hebben we nog een heleboel andere films te gaan. Fase drie van het plan van de filmstudio begint met Captain America: Civil War, waarin de superhelden het tegen elkaar opnemen.

Toch vertelde Chris Evans in een interview met MTV dat de film als een ”springplank” voor de Infinity War-films dient. In Civil War zijn heel veel Avengers te zien en dat maakt dat het misschien gaat voelen als een Avengers-film en niet als een Captain America-film. ”Er zitten heel veel mensen in. Het is allemaal om de volgende Avengers, Infinity War, te lanceren,” aldus Evans. ”Dus Cap 3 is de opzet van de echte strijd. Dus ja, er zitten veel mensen in Cap 3.”

Gezien de vier films die zitten tussen de eerste Infinity War en Civil War, zou het wel vreemd zijn als de film als directe opzet dient. Wellicht wordt de productie vooral gemaakt met in het achterhoofd het idee dat de verhoudingen tussen alle Avengers op scherp gezet moeten worden.

Rollen in de film zijn er voor Chris Evans als Steve Rogers / Captain America, Robert Downey Jr. als Tony Stark / Iron Man, Jeremy Renner als Clint Barton / Hawkeye, Scarlett Johansson als Natasha Romanoff / Black Widow en Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff / Scarlet Witch. Ook Chadwick Boseman is in de film te zien als T’Challa / Black Panther en Daniel Brühl als Baron Helmut Zemo. Naar verluidt wordt ook de nieuwe Spider-Man geïntroduceerd.



NieuwsFilm

meest populair