Matthew McConaughey trots op zijn succesvolle leven

Zijn leven is meer dan alright, alright, alright!

"Ik word wakker naast iemand waarvan ik weet dat ze van mij houdt en die mij drie prachtige, gezonde kinderen heeft gegeven. Ik woon in een mooi huis en ik heb dingen waar ik elke dag naar uit kijk", aldus Matthew McConaughey die trots is op zijn manier van leven en zijn succesvolle carrière.

"Ik kijk uit naar maandagen. Het komt niet vaak voor dat je een carrière hebt waar je geen vrije dagen nodig hebt. Ik hou ervan om naar mijn werk te gaan." Terwijl Matthew elke week wel nieuwe rollen aangeboden krijgt, hoopt hij dat de lange uren en vreemde werktijden een leermoment zijn voor zijn kinderen. "Ik ga iedere dag naar mijn werk en als je dan wakker wordt ben ik weg, maar ik kom je altijd voorlezen en welterusten zeggen", aldus Matthew tegen zijn jongste fans, zijn kinderen. "Wat zij hebben geleerd van mij is dat als je vandaag goed je best doet, dat je er dan later voor wordt beloond."

Matthew is naast zijn acteerwerk ook dagelijks bezig met zijn stichting en kledingmerk Just Keep Livin' (JKL). Een stichting die zich inzet voor fitness en wellness activiteiten voor scholieren en studenten in probleemgebieden.

NieuwsFilm

meest populair