Marvel onthult synopsis en cast 'Captain America: Civil War'

The Vision, Ant-Man, Scarlet Witch, Captain America en Iron Man... het is net een nieuwe Avengers-film.



De opnames van Marvel-film Captain America: Civil War zijn van start gegaan in de Pinewood Studios in Atlanta. Op latere momenten wordt ook opgenomen in Duitsland, Puerto Rico en IJsland. Verder is de volledige cast van de film onthuld en is er nog een synopsis. Uit al het onderstaande wordt één ding wel heel helder: de film van regisseurs Joe en Anthony Russo wordt gewoon een nieuwe Avengers-film. Zie hier de cast:

Uiteraard keert Chris Evans terug als Steve Rogers/Captain America. Verder zijn ook Robert Downey Jr. als Tony Stark/Iron Man, Scarlett Johansson als Natasha Romanoff/Black Widow, Sebastian Stan als Bucky Barnes/Winter Soldier, Anthony Mackie als Sam Wilson/Falcon, Paul Bettany als The Vision, Jeremy Renner als Clint Barton/Hawkeye, Don Cheadle als Jim Rhodes/War Machine en Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff/Scarlet Witch te zien.

De productie vormt voor Paul Rudd de eerste keer dat hij naast de Avengers te zien is als Scott Lang/Ant-Man. Verder zijn er nog rollen voor Chadwick Boseman (T’Challa/Black Panther), Emily VanCamp (Sharon Carter/Agent 13), Daniel Brühl (Baron Helmut Zemo), Frank Grillo (Brock Rumlow/Crossbones), William Hurt (General Thaddeus “Thunderbolt” Ross) en Martin Freeman.

Captain America: Civil War pikt het verhaal na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron op. Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, in hun pogingen de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident, waar de Avengers bij betrokken zijn, zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem op te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor hun daden. Een regeringsorgaan wordt opgesteld, om te bekijken wanneer gebruik gemaakt moet worden van de diensten van het team. De nieuwe status quo zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl ze de wereld ook moeten beschermen van een nieuwe en afgrijselijke vijand.

De film van Joe en Anthony Russo gaat op 5 mei 2016 in première.

NieuwsFilm

meest populair