Hoop nieuwe foto's van 'Jem and the Holograms'

Naar een Amerikaanse animatieserie uit de jaren '80, gemaakt door o.a. Hasbro en Marvel Productions.

Na het regisseren van de explosieve G.I. Joe: Retaliation maakte regisseur John M. Chu een opvallende stap naar Jem and the Holograms. De laatstgenoemde titel, een romantische muzikale fantasiekomedie, is gebaseerd op de gelijknamige animatieserie uit 1985. Hasbro, Marvel- en Sunbow Productions waren destijds verantwoordelijk voor de creatie, welke uit de geest van Christy Marx kwam. SuperHeroHype heeft bij dezen een aantal nieuwe beelden vrijgegeven van de film die in oktober uit zal komen.

De animatieserie ging over het weesmeisje Jerrica Benton, die na het overlijden van haar vader een holografische computer erft. De computer, beter bekend als Synergy, kan een hologram op Jerrica plaatsen waardoor haar identiteit verandert. Ze neemt weldra de rol van Jem op zich, de mysterieuze zangeres van de rockgroep Jem and the Holograms. Ze wordt daarbij gesteund door haar zus Kimber en de pleegzussen Aja Leith en Shana Elmsford, die respectievelijk als keyboardspeelster, songwriter en gitaarspeelster optreden.





















De hoofdrollen in de film worden vervuld door Aubrey Peeples (Jem), Stefanie Scott (Kimber), Hayley Kiyoko (Aja) en Aurora Perrineau (Shana).



NieuwsFilm

meest populair