Video

Trailer: Robert De Niro loopt stage bij Anne Hathaway in 'The Intern'

Nieuwe komedie van regisseuse Nancy Meyers, bekend van o.a. 'The Holiday' en 'It’s Complicated.'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 15.05.2015 om 08:00 in Video
Warner Bros. Pictures komt met de eerste trailer van The Intern, een nieuwe komedie van regisseuse Nancy Meyers (The Holiday, It’s Complicated) met in de hoofdrollen Anne Hathaway (Les Misérables, The Dark Knight Rises) en Robert De Niro (Raging Bull, The Godfather: Part II).

In The Intern, met een scenario van Meyers zelf, speelt De Niro de rol van Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die erachter komt dat het leven van een pensionaris lang niet zo leuk is als hij vooraf had gedacht. Ben ziet een kans om weer aan het werk te gaan en gaat stage lopen bij een modewebsite die onder leiding staat van Jules Ostin (Hathaway).

De rest van de cast bestaat uit Rene Russo, Anders Holm, Andrew Rannells, Adam Devine, Celia Weston, Nat Wolff, Linda Lavin, Zack Pearlman, Jason Orley en Christina Scherer. The Intern komt in Nederland uit op 24 september 2015.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws