Open Road Films koopt rechten boksfilm 'Bleed for This' met Miles Teller

Martin Scorsese produceerde de film over bokser Vinny Paz.

Tijdens het Cannes Film Festival worden elk jaar de nodige film- en distributierechten verkocht en dat is dit jaar natuurlijk niet anders. Open Road Fims heeft de distributierechten vergaard van het boksdrama Bleed for This, waarin Miles Teller de rol speelt van bokser Vinny Paz. Open Road Fims betaalde zo'n 4 miljoen dollar voor de rechten.

Vinny Paz, geboren als Vincenzo Pazienza, staat ook wel bekend als de Pazmanian Devil en werd wereldkampioen in verschillende gewichtsklassen, maar na de titel van Jr. Middleweight World Champion te hebben gewonnen, brak hij bij een ongeluk zijn nek en raakte hij verlamd. Paz werd verteld dat hij nooit meer zou kunnen lopen (laat staan boksen), maar door een keiharde revalidatie keerde hij na iets meer dan een jaar terug in de ring en won hij van bokser Luis Santana.

Bleed for This werd geregisseerd door Ben Younger (Boiler Room). Naast Teller zijn er ook rollen weggelegd voor Katey Sagal, Amanda Clayton en Aaron Eckhart als Vinny's trainer Kevin Rooney. De film werd geproduceerd door Younger, Bruce Cohen, Emma Tillinger Koskoff, Chad Verdi, Noah Kraft en niemand minder dan Martin Scorsese.



NieuwsFilm

meest populair