Jay Baruchel mag 'Goon 2: Last of the Enforcers' regisseren

Sean William Scott zal terugkeren als de zwakhoofdige brute kracht die op de ijshockeybaan zijn vuisten laat praten.

Een grote box office hit werd hij nooit, maar de sportfilm Goon (2011) had dat niet aan diens kwaliteit te wijten. Op Rotten Tomatoes bezit de komediedrama namelijk een solide rating van 82% wegens grove humor, goed in elkaar stekende karakters en een welgemaakte kern. Op het eerste oog is het niet zozeer een film waarvan we een sequel verwachten, maar hij komt er wel. En niemand minder dan acteur Jay Baruchel (This Is the End) mag achter de camera kruipen. Aldus Slashfilm.

De hoofdrolspeler van het origineel, Sean William Scott (American Pie), zal ook weer terugkeren als Doug Glatt: de keiharde uitsmijter die in een ijshockeyteam terecht komt om knokpartijen op het speelveld te starten. Baruchel speelde eveneens in het eerste deel als de beste vriend van Doug, Pat.

Baruchels bijdrage was tevens meer dan dat. Naast de rol die hij vervulde trad hij ook op als co-schrijver en producent. Deze functies zal hij voor het vervolg, getiteld Goon 2: Last of the Enforcers, ook herhalen. De film zal bovendien zijn regiedebuut worden. De opnames moeten in de komende zomer van start gaan in Toronto, Canada.



NieuwsFilm

meest populair