Eerste officiële trailer 'Knock Knock' jaagt Keanu Reeves schrik aan

Twee jonge dames hebben het op ontrouwe mannen gemunt.

Meestal staat hij zijn mannetje wel, maar in de nieuwste film van Eli Roth (Cabin Fever) krijgt Keanu Reeves het behoorlijk lastig. Begin dit jaar zagen we een eerste teaser van Knock Knock voorbij komen, Empire heeft nu bij dezen de onderstaande volledige trailer vrijgegeven van de psychologische/sensuele thriller.

Rondom het weekend zwaait de succesvolle architect en gelukkig getrouwde Evan Webber (Reeves) z'n vrouw en twee kinderen uit. De komende paar dagen heeft hij het rijk voor zichzelf, maar dan staan plotseling twee, doorweekte jonge meiden op zijn stoep die hulp zoeken. Ze stellen Evans steun op prijs en dienen hem de avond van zijn leven op. Wat echter leuk begint ontpopt zich tot een ware nachtmerrie.



De twee meiden worden gespeeld door Lorenza Izzo en Ana de Armas. Hoewel Roth de regie volledig op zich genomen heeft, besloot hij het scenario niet alleen te pennen. Hij werd hierbij terzijde gestaan door Guillermo Amoedo en Nicolás López. De film moet begin december dit jaar nog in onze bioscoopzalen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair